Velkommen til bordets glæder

Vi byder velkommen i vores hyggelige Restaurant Asgaard.

Her serverer vi lækre retter af friske råvarer , tilberedt med omhu og kærlighed.

Den perfekte afslutning på en dag fyldt med oplevelser. 

 

Restauranten er åben hver dag fra kl. 18:00 – 21:00. Om lørdagen tager køkkenchefen over. Her bliver I forkælet mad hans sæsonbestemte "Lørdags menu", hvor der er kælet lidt ekstra for det hele.  Derfor kan der ikke bestilles a la carte om lørdagen. 

A la carte kort

Forret / Rimmet kulmule m.  røget "kartoffelsalat", pesto, sprødt og urter - 108,-

Hovedret / Bøf af Kalve Ribeye, m. bagt og presset kartoffelkage, pastinakpuré, grønt og kraftig sky. (Bøf kan erstattes af unghanebryst) - 228,-

Dessert / Kold pandekage rullet med hvid chokolade/citroncreme, skovbærkompot, knas og en kold kugle - 98,-

Viking mørbradburger / Økologisk kernefyldt bolle m. oksemørbrad, tomat, salat, ost, glaceret rødløg, stegt og røget flæsk og hjemmelavede pommes frites - 188,-

Kokkens Rødspætte / Meunierstegt rødspætte med dagens garniture - 238,-

 

Lørdagsmenu - November & December

Hver lørdag skruer vi op for vores faste menu i restaurant Asgaard. Køkkenet kæler lidt mere for detaljerne, og viser deres kærlighed til de gode råvarer og tilberedningsmetoder. 

 

Forret: Terrine af sprængt and, Madeira, surt og sprødt 

Hovedret: Rosastegt krondyr, små kartofler stegt i andefedt, krydret julesky, lækre urter og grønt

Dessert: Creme Brûlée. Kirsebær og mandler 

 

2 retter: kr. 238,00

3 retter: kr. 398,00

 

Se vores Vinkort

 

Vind hotelophold for 2 personer

Vind hotel- ophold for
2 personer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et hotelophold for 2 personer på Hotel Viking

Chat med os her