Restaurant
Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
RESTAURANT OG SELSKABER
A la carte
I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.
Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.
Menuer
Menukortet er gældende fra 24. april – 23. juli 2024
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig
Forretter
Glad gris
Terrine af glad gris, små beder, cremet peberrod, malt & løvstikke.
—
Lange
Letpocheret lange, sprøde glaskål, fennikel, grillet fløde & dild-olie.
135.-
Hovedretter
Fisk
Hvid fisk fra kyst med Jordskokkepure, hyldeblomstsyltede gulerødder, brunet smør & crudite.
—
Kalv
Dansk kalv med cremet persille, grønne asparges & mild pebersauce.
255.-
Desserter
Kvæde og pære
Kompot af kvæde og pære, citronmousse, kvædete-gele, tuilles & sorbet.
—
Rabarber
Syltet rabarber, hvid chokolade, ristet havre & rabarber-is.
—
Ostetallerken
Med 3 danske oste, hjemmegjorte sylterier og hjemmebagt knækbrød.
125.-
Vinmenu
2 Glas Vinmenu
255,-
3 Glas Vinmenu