Hotel viking kan det meste

- undtagen at gå på kompromis

Hotel Viking er ejet og drevet af familien Fabricus. Siden 1982 har vi med stolthed og professionalisme skabt et succesfuldt hotel og konferencecenter i Sæby. Vi skaber de perfekte rammer om alt, lige fra de små, korte kurser til de store konferencer og messer.

Nøglen til vores succes er et godt team af dygtige medarbejdere, der tør tage deres personlighed med på arbejde. Det betyder, at vi leverer en god individuel oplevelse til vores kunder. I har altid mulighed for at designe jeres arrangement. Med vores fleksible og lyse faciliteter kan vi være lige dét, i har brug for -og mere til. 

Det er ikke nødvendigt for jer at være eksperter i møder og konferencer - for det er vi. Selv hvis i blot står med en idé og en lyst til at afholde arrangement, står vi klar til at hjælpe jer. Vi tilbyder professionel sparring om dit arrangement på højt niveau. Kontakt os og nyd godt af vores erfaring og evige nysgerrighed. 

Download kursusbrochure 2016

 

1½ kursusdøgn

Hvis det ikke kan klares på én dag, så har du her muligheden for at holde møde inkl. hyggelig spisning om aftenen, og efter at være dejligt udhvilet og mætte fra den store morgenbuffet klar til at arbejde videre indtil eftermiddagskaffen er serveret.Læs mere her

1 kursusdøgn

Her får I muligheden for at arbejde intensivt en hel dag, og afslutte dagen med en velfortjent middag og afslappende overnatning. arrangementet slutter efter den lækre morgenbuffet den efterfølgende dag.

Læs mere her

12 - 12 møde

I starter med en lækker frokost inden mødet, og det er derfor også muligt at starte dagen med at få styr på opgaverne hjemme på kontoret. Om aftenen serveres en lækker middag. Dagen efter er der afslutning med endnu en skøn frokost. 

Læs mere her

1 dagskursus

Når man tager mødet ud af normale rammer øges fokus, og med et dagsmøde har I muligheden for at holde de kortere møder  - med mere fokus fra deltagerene. Vi sørger for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om det vigtigste. 

Læs mere her

Teambuilding og breakaways

Vi tilbyder følgende muligheder for Teambuilding. 

Læs mere her