Restaurant Asgaard Mad med omhu, engagement og kærlighed

Restaurant Asgaard

Restaurant Asgaard

På Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort byder vi velkommen i vores hyggelige Restaurant Asgaard. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt forskellige 2- og 3-retters menuer, som skifter fra dag til dag. Om lørdagen er der en fast signaturmenu der skifter hver måned, her har køkkenchefen taget over og vil præsentere en menu der er lidt ud over det sædvandlige. Det ikke muligt at bestille a la carte om lørdagen.

Restaurant Asgaard er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

 

A la Carte

Forretter

Skindstegt torsk 

m. creme af havtorn & brunet smør med nødder

kr. 88,-

Carpaccio af  oksefilet

m. revet comandante fra Sønderhaven Gårdmejeri, salat, pinjekerne, trøffelolie & friskkværnet peber

kr. 108,-

Hovedretter

Unghane ballotine 

 m. sprødt skind, små bagte tomater, gulerødder, ristede svampe, danske kartofler, friske urter & hønsesky

kr. 248,-

Meunierestegt rødspætte

m. smørstegte hvide asparges, svampe & klaret smør

kr. 238,-

 

Pankopaneret kalvefilet

m. ærtepure, grillet citron, peberrod, benfrie sild, capers, kartoffelfondant & brunet smør

kr. 268,-

Desserter 

Citrontærte

m. karamel, friske bær, citron & marengs

kr. 98,-

Blåbæris 

m. crumble, coulis  & noter af lime

kr. 88,-

Nordjyske oste

m. hjemelavet knækbrød, kompot & læsøsaltede mandler

kr. 108,- / 3 slags oste

kr. 138,- / 4 slags oste 

 

Månedens lørdagsmenu

Om lørdagen tager køkkenchefen over. Her bliver I forkælet med hans sæsonbestemte “Lørdags menu”, hvor der er kælet lidt ekstra for det hele.  Derfor kan der ikke bestilles a la carte om lørdagen.

 “Oktober”

Forret

Makrel & tomat

 Stegt makrel, tomat mayo, ristet løg & sprød rug

kr. 108,-

Vin: Cote des Roses, Laungedoc, Frankrig

Hovedret

Gås i efterårets mørke

 Skindstegt gåsebryst, sprød rødbede, cumberland gelé & kartoffelfondant

kr. 288,-

Vin: La Montesa, Rioja, Spanien

Ost 

Sønderhaven Gårdmejeris specialiteter

Æbler fra Nellemans have, oliven & kiks.

kr. 115,-

Vin: Golden Semilion, Elderton, Barossa Valley, Australien

 

Dessert

C.H.O.K.O.L.A.D.E
Kage, Mousse &  sprødt

kr. 98,-

Vin: Fonseca, 1995 Vintage Port,  Portugal 

 

2 retter   kr. 338,- / Vinmenu  kr. 175,-

3 retter   kr. 388,- / Vinmenu kr. 275,-

4 retter   kr. 475,- / Vinmenu kr. 325,-

 

– Don’t forget the G&T –

Start eller afslut middagen med en af vores special gin og tonic

Serveres med gin efter tjenerens valg, samt en fevertree tonic water

kr. 100,-

 

Åbningstider:

Alle dage fra kl. 18.00 – 21.00

Sidste bestilling: kl. 20.45

Du er altid velkommen til at kontakte receptionen på tlf. 98461700 for spørgsmål eller bordbestilling.

 

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev