Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Vi hader at skuffe

Vi hader ikke at indfri dine forventninger, og derfor vil vi rigtigt gerne fortælle dig om de betingels9er vi har for at købe vores produkter og services. Således har du som forbruger og forhåbentligt kommende gæst ved os, mulighed for at læse, og sætte dig ind i de betingelser vi handler under.

Weekendtillæg

Weekendtillæg gælder på ophold fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag

På nogle kampagnerkan der være tillæg. Læs betingelserne på det enkelte gavebevos hvor betingelserne vil fremgå.

Gavekort skal bookes på forhånd

Inden I kan benytte gavekort skal oplevelsen bookes på forhånd. Dette gøres enten via mail info@hotelviking.dk eller pr. telefon 98461700

Gavekort

Gavekort købt hos os gælder i 3 år, fra udstedelsesdato. jf. købeloven. Ligeledes er der 14 dages fuld returret på købte gavekort.

Dernæst kan værdien af et gavekort altid ombyttes til andre af vores produkter eller ydelser. Bruger du ved ombytning ikke hele beløbet, udskriver vi et nyt gavekort på det resterende beløb, som dog har samme udløbsdato som det oprindelige.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller kontant gavekort.

Du kan ikke veksle dit gavekort til et nyt gavekort, og du kan heller ikke samle flere gavekort til et nyt.

 

Dit gavekort er et ihændehaverbevis. Hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes.

Gavebeviser

Gavebeviser er ikke et gavekort. Forskellen er at et gavebevis er gældende til en specifik vare eller ydelse. Gavebeviser kan ligeledes have specielle betingelser såsom kortere udløbsfrist.  Gavebeviser kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort
Frederikshavnsvej 70-72
DK-9300 Sæby

Telefon: +45 9846 1700

E-Mail: info@hotelviking.dk
CVR:36540877

Priser

Alle priser i vores webshop er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms, eksklusiv fragt.

Betaling

Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort anvender en betalings-gateway fra E-pay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Der kan betales med:

  • Dankort
  • Mastercard
  • JCB
  • VISA
  • Maestro
  • Mobilepay

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail). Husk at sikre dig, at din mailadresse er korrekt, inden du godkender købet.

Levering

Gavekort bliver som udgangspunkt leveret som .PDF fil og tilsendt som vedhæftet fil i en e-mail til den oplyste adresse.

Varer der skal sendes fysisk, afsendes som pakkepost med Post Nord. Varerne pakkes og sendes inden for 2 hverdage. Der må påregnes en leveringstid på 5 dage.

Fragt

Alle ordre der sendes fysisk bliver pålagt porto og ekspeditionsgebyr på kr. 50,00. Alternativt kan gavekort afhentes direkte i hotellets reception. Hvis sidstnævnte ønskes skal gavekortet blot bestilles pr. mail til info@hotelviking.dk eller telefon, og ikke via webshoppen. Her er det muligt at betale med Mobilepay når du bestiller direkte ved receptionen

Retur

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer. Varen skal returneres i original emballage.
Ved ombytning eller returnering sendes varen til Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort vedlagt faktura/fakturakopi og returseddel. Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde. Ved ombytning betaler vi fragten for tilbageforsendelsen til dig. Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.
Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Bankens navn
  • Registreringsnummer (4 cifre)
  • Kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret på alle varer.
I tilfælde af en reklamation ombytter Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort varen.
Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort.

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev