HOTELOPHOLD I NORDJYLLAND 100% ro & spa

HOTELOPHOLD I NORDJYLLAND

OPHOLD PÅ HOTEL VIKING

Hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige ophold året rundt. Fra hotelophold over en weekend til længere ferier.

Tilbring julen eller nytåret på Hotel Viking og nyd vores lækre jule eller nytårs menu i hyggelige omgivelser og slap af i vores eksklusive Aqua Spa og wellness afdeling. Hotelophold over hhv. julen og nytåret giver naturligvis fri adgang til vores spa og wellness afdeling.

Eksklusive Wellness ophold

Vi er meget stolte af vores Aqua spa og Wellness afdeling som udgår rygraden i Hotel Vikings succes. Vi har derfor udfærdiget tre forskellige hotelophold hvor spa, wellness og forkælelse er i højsædet.

Vi har delt vores hotelophold med spa og wellness op i 3 prisklasser; Sif, Freja og Saga.

– Alle tre spaophold kan bookes direkte her  eller købes som gave i vores webshop

Læse mere om vores Sif-ophold, Freja-ophold eller Saga-ophold der alle inkuderer adgang til vores wellness og spa område

Miniferie og weekendophold

Har I bruge for at komme væk fra dagligdagen er en miniferie eller weekendophold en kærkommen mulighed. Vi tilbyder hotelophold med 3 overnatninger, 2x 2 retters middag og 3 gange morgen buffet. Vælger i at holde en miniferie på hotel viking kan i vælge i mellem vores tre værelseskategorier: økonomi, standard og businessclass. Vi tilbyder naturligvis også hotelophold med et eller to overnatninger hvis i kun har weekenden til rådighed.

Læs mere om vores miniferie og weekendophold

Golfferie – Hotelophold med Greenfee

Skal ferien eller weekenden bruges på golf i Nordjylland, så er et hotelophold på Hotel Viking et rigtig godt udgangspunkt. Vi har aftaler med golfklubberne i hhv. Sæby og Hals, og tilbyder derfor hotelophold hvor greenfee til disse to baner er inklusive – Ønsker i at spille på nogle af de andre golfbaner i området, har vi en rabataftale som sikrer jer ekstra billig greenfee.

Læs mere om vores golfophold

Se det store udvalg af hotelophold nedenfor.

Du kan bruge gavekort fra Small Danish Hotels hos os

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort er medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1512
Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev