Vandaerobic

Vandaerobic er effektiv og sjov træning til gode rytmer og henvender sig til alle – mænd og kvinder i alle aldre. Det er ingen forudsætning at man kan svømme.

Takket være vandets opdrift minimerer vandaerobic belastningen af kroppens led. Personer med sportsskader, overvægt, led- eller muskel-problemer, har ofte vanskeligt ved at træne på land, hvorfor specielt disse personer har fordel af denne træningsform. Vandaerobic er også godt som et led i et genoptræningsforløb eller hvis du er gravid, derudover er det godt for fedtforbrændingen, er god konditionstræning og muskelopbyggende.

Vi træner følgende dage i 2015:

I maj træner vi d. 4. og 11. Vandaerobic holder sommerferie i juni-juli og august. Vi starter op mandag d. 31/08 og onsdag d. 02/09.  

MANDAG FRA KL. 18.00 - 19.00 (instruktør Elsa Toftlund)
ONSDAG FRA  KL. 16.00 - 17.00 (instruktør Elsa Toftlund) 

Efter træningen og indtil kl. 18:00 kan du frit benytte vores indendørs faciliteter i Aqua Spa afdeling om onsdagen.

Pris 60,00 kr. pr. gang
 
Pris 500,00 kr. for et 10 turs kort.
 
Der er ingen tilmelding – du møder bare op!

Hotellets gæster er også velkomne til at deltage. Køb af billet foregår i receptionen. Bemærk at der er begrænset antal pladser.

Er du på hotelophold, hvor entré til Aqua Spa afdelingen er inklusiv, eller har du købt entré den dag vandaerobic foregår, så er det gratis at deltage i vandaerobic. Bemærk dog at der er begrænset antal pladser. 

Vind hotelophold for 2 personer

Vind hotel- ophold for
2 personer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et hotelophold for 2 personer på Hotel Viking