Restaurant Asgaard Mad med omhu, engagement og kærlighed

Restaurant Asgaard

Restaurant Asgaard

På Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort byder vi velkommen i vores hyggelige Restaurant Asgaard. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt forskellige 2- og 3-retters menuer, som skifter fra dag til dag. Om lørdagen er der en fast signaturmenu der skifter hver måned, her har køkkenchefen taget over og vil præsentere en menu der er lidt ud over det sædvandlige. Det ikke muligt at bestille a la carte om lørdagen.

Restaurant Asgaard er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

 

A la Carte

Forret / Rimmet kulmule m. røget “kartoffelsalat”, pesto, sprødt og urter kr. 108,-

Hovedret / Bøf af Kalve Ribeye, m. bagt og presset kartoffelkage, pastinakpuré, grønt og kraftig sky. (Bøf kan erstattes af unghanebryst) kr. 288,-

Dessert / Kold pandekage rullet med hvid chokolade/citroncreme, skovbærkompot, knas og en kold kugle kr. 98,-

Burger/ Vikings Kalveburger / langtidsstegt kalv, letrøget bacon, svampe – og estragonmayo, tomat – og rødløgskompot, parmasanost, syltede agurker og salat kr. 178,-

Fisk/  Meunierestegt rødspætte med dagens garniture kr. 238,-

Månedens lørdagsmenu

Om lørdagen tager køkkenchefen over. Her bliver I forkælet med hans sæsonbestemte “Lørdags menu”, hvor der er kælet lidt ekstra for det hele.  Derfor kan der ikke bestilles a la carte om lørdagen.

 “JUNI”

Forret / Sæby skinken med purløgsmayo, syltede perleløg samt sprødt. Hertil hjemmebagt landbrød og smør

Vin: 2016, Cote du Roses Rosé, Langudoc, Frankrig

Hovedret / Kalv med løvstikke, sommer gulerødder, majroer, stegte svampe, nye kartofler i haveurter samt kalvesky

Vin: 2015, Chianti frescobaldi, Italien

Dessert / Hjemmelavet koldskål med hjemmelavet kammerjunker, friske jordbær & citronsorbet

Vin: N/V , Lambrusco Dell’Emilia, Italien

2 retter   kr. 338,- / Vinmenu  kr. 175,-

3 retter   kr. 388,- / Vinmenu kr. 275,-

Sommer Grillbuffet  –  KUN kr. 225,- pr. pers.

Hele sommeren serverer vi en stor grillbuffet hver dag.

Buffeten serveres fra kl. 18.00 – 21.00

Fra den 26. juni – 6.august 2017

Buffeten vil som minimum indeholde

  • Brændenældemarineret svinefilet
  • Spidsbryst m. rabarber chutney
  • Unghane bryst
  • Kalve Cuvette
  • 1 slags hjemmelavet kalve grillpølse (Krydderier og størrelse kan variere)
  • Nye kartofler
  • Bagekartofler
  • Pestomarinerede kartofler
  • Urtekartofler med tomat og purløg
  • Melonsalat
  • Solmodne tomater
  • Græsk salat
  • Tzatziki
  • Sauce, dressing og kryddersmør
  • Hjemmebagt brød
  • Blomkål salat m. hyben chutney
  • Efterfulgt at lidt til den søde tand og frugt

Åbningstider:

Alle dage fra kl. 18.00 – 21.00

Sidste bestilling: kl. 20.45

Du er altid velkommen til at kontakte receptionen på tlf. 98461700 for spørgsmål eller bordbestilling.

 

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev